torstai 22. toukokuuta 2014

Liivimekkojen värisuora

Löysin ihanan keltaisen omppukankaan, joka halusi ehdottomasti liivimekoksi. 
Kaveriksi ompelin pari muutakin mekkosta. 

Mietin aina jälkeenpäin miksi yksi kappale kutakin ompelusta ei riitä vaan aina pitää käynnistää sarjatuotanto...
6 kommenttia:

 1. Minä voisin ottaa osan tuosta sun sarjatuotantoinnostuksesta :). Mulla on just toiste päin, miksi ei ikinä voi tehdä samalla kaavalla kuin ennen , vaan aina pitää yrittää keksiä edes jotain toisenlaista yksityiskohtaa kuin aikaisemmassa versiossa! Mekot on mukavan raikkaannäköiset ja tosi söpö on myös tuo edellisen postauksen hattu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sitten vielä ihmettelen miksi kaikki kaapit on ihan liian täynnä vaatteita... ;) Osittain syy on ihan siinä, että piirtelen itse yksinkertaisia kaavoja ja muokkailen niitä ompelun ohessa. Tulee sitten testailtua ne korjatutkin versiot. ;)

   Poista
 2. Oikein raikkaat kesämekot! Hauska tuo omppukangas. Minäkin usein tekaisen samalla tiellä useamman vaatteen samalla kaavalla. Ensimmäiseen voi kokeilla kaikki tekniset jipot ja seuraavat meneekin sitten nopsasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Sarjatuotantoon on liian helppo lipsahtaa. "Samalla vaivalla tästä nopsaan ompelen pari lisää..." Onneksi tytöille kelpaa vielä äidin ompelemat vaatteet ihan mukisematta. :)

   Poista
 3. Niiiiiin suloisia ♥ Jos miulla olisi tyttö, niin sillä olisi aina liivari päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Liivarit on niin ihanan monikäyttöisiä ja niitä voi käyttää tosi pitkään mekkona/tunikana. <3 Tytötkin onneksi tykkää. :)

   Poista