maanantai 5. toukokuuta 2014

Farkkulegsut

Eksyin männä viikonloppuna Eurokankaaseen tutkimaan palalaareja alennusten houkuttelemana. Palalaarit eivät tällä kertaa tarjonneet löytöjä, mutta farkuista löysin Supersoft-stretchfarkun, josta halusin ommella elämäni ensimmäiset farkkuleggarit tytöille. 

Kangas on TOSI pehmeää ja joustavaa ja kuulemma mukavan tuntuista käyttää.

Sen verran tummaa kangas on, että tein koristeompeleet kirkkaan pinkillä. Sitä väriä löytyy tyttöjen vaatekaapista muutenkin paljon.  


12 kommenttia:

 1. Oi,aivan ihanat!!! Oletko millä kaavalla omellut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Piirsin kaavan tyttöjen leggareista ja vertailin Ottobre 4/2011 jeggins kaavan kanssa että menikö ihan metsään. :D Takapuolen koristeompeleet on apinoitu Ottobren mallista. :)

   Poista
 2. Tosi kivat! Pinkit ompeleet piristää nää kyllä! Leggareita pitäis itekin ommella, mutta kun ei vaan taas saa aikaseks..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon on kaikkea tullut ommeltua, mutta legsuja en ole ommellut tätä ennen ollenkaan. Enkä edes tiedä miksi kun kerran niitä on kummiskin niin helppo tehdä.

   Poista
 3. Hienot! Täytyypä katsastaa minunkin seuraavalla kerralla tuo farkku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä katsastamassa. :) On niin joustava ja pehmeä kangas, että tekisi mieli tehdä siitä itsellenikin leggarit.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tytötkin tykkäsi vaikka ovat aika tarkkoja pukeutumisensa suhteen.

   Poista
 5. Tikkaukset antavat kivaa ilmettä farkkuihin! Kivat farkut, täytyy minunkin kurkata tuota kangasta seuraavalla kangaskauppareissulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pähkäilin pitkään laittaisinko kirkkaan oranssin, turkoosin, kirkkaan lilan vai pinkin tikkauksen. Voi olla että munkin on käytävä ostamassa vähän lisää tätä kangasta. :)

   Poista
 6. Ihanat, joustaako tuo kuinka paljon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä farkuksi tosi joustavaa. Melkein kuin joustocollaria. :)

   Poista