perjantai 18. huhtikuuta 2014

Pääsiäistiikereitä ja yksisarvisia

Sain pääsiäisen kunniaksi puoli päivää lapsivapaata. Ulkona aurinko paistaa ja ihmiset ulkoilevat hyvillä mielin. Lämpötilakin lähentelee pariakymmentä.

Minä istun ja ompelen. 

Tärkeysjärjestys on ehkä vähän vinksallaan, mutta olipa ihana saada muutama tunti ihan omaa ompeluaikaa. Tuloksena kauan kaihoamastani yksisarviskankaasta tuplahihainen ja -helmainen paita, sekä tiiketiteeppari pääsiäisen kunniaksi keltaisilla resoreilla.
Vähän pitkät hihat, menee korjaukseen.


Huppistakeikkaa! Kuvassa ylösalaisin esiintyy meille myös vastikään muuttanut keinuheppa.


4 kommenttia:

 1. Kyl se vaan se oma ompeluaika vie joskus voiton vaikka ulkona ois kuin kaunista! ;) Sitäpaitsi kyl kannatti, ihanat paidat sait aikaseks! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin harvoin saa vaan istua ja ommella ilman keskeytyksiä että oli ihan pakko käyttää tilaisuutta hyväksi. Ja parvekkeen ovi oli auki, eikö se olekin jo melkein niin kuin ulkoilua? ;) Ja kiitos, paidat teki hyvin kauppansa muksuille. :)

   Poista
 2. Oma ompeluaika ilman keskeytyksiä on kyllä luksusta! Ihanat paidat olet ommellut. Yksisarvinen on kaunis ja tiikeripaidassa kivat raikkaat kanttaukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Harmaaseen on kiva yhdistellä eri värejä, harvemmin menee pieleen. Tällä kertaa tuli vähän pääsiäistä paitaan keltaisella kanttauksella. :)

   Poista