tiistai 18. maaliskuuta 2014

Paita joka temppuili

Tämän paidan kanssa pitikin urakoida ihan tosissaan. Joka ikinen sauma pisti hanttiin ja pääntietä piti korjailla sen verran monasti, että lopputuloksesta uhkasi tulla jo vähän liiankin antava. :D Napit ompelin pääntien kanttauksen reunaan tuomaan vähän eloa.

Ompelen itselleni näitä peruspaitoja kun vaatevarastot koostuu pääasiassa virttyneistä kotiverkkareista ja kulahtaneista mammapaidoista. Syksyllä pitäisi saada taas työt alulleen ja vaatevarasto kaipaa kipeästi uusia tuulia. Pikkuhiljaa hyvä(?!) tulee...
Olen valitettavan ihastunut ylipitkiin, rypytettyihin hihoihin. Ensi kerralla sitten jotain muuta.


 Lopuksi vinkki kauppareissujen piristykseksi:
Meillä 5-vuotias tekee nykyään kauppalistat ja tyyli on tämä. Kuten kuvasta näkyy, lista on jo käytetty. Kaikki koriin kerätyt tuotteet on ruksittu. Kynä kädessä tuo nykyään viuhtoo pitkin kaupan käytäviä ja ruksailee listaansa tavaroita keräillessään. :)

4 kommenttia:

 1. Mikähän siinä onkin, että välillä on sellaisia ompeluja, että kaikki meinaa mennä mönkään. Tosi kivannäköistä tuo kangas, mistä olet löytänyt? Tosi hyvä muuten tuo kauppareissuvinkki, täytyypä laittaa mieleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä syytän reilusti kangasta. Se on jotain ihanasti laskeutúvaa, mutta maailman vaikeimmin ommeltavaa trikoota, jonka löysin Ek:n palalaarista. Ompelijassa ei tietenkään ole mitään vikaa. :D Kauppareissut on nykyään mennyt tosi sujuvasti itsetehdyn listan kanssa. :)

   Poista
 2. Peruspaidat on arjessa parhaita :) Tosi kivat noi hihan rypytykset ja antaa ilmettä!
  Täällä painitaan saman ongelman kanssa...vaatekaapissa on vain polvipussileggareita ja pieruverkkareita ja syksyllä olisi edessä töihinpaluu, jaiks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on tullut ommeltua paljon tuota rypytystä ja pitsiä vaatteisiin. Viisi vuotta kotona on ollut totaalinen katastrofi vaatekaapille. Välillä pitää miettiä millä rytkyillä kehtaa lähteä ihan perus kauppareissuille kun "ne vähän siistimmät" vaatteet on pesussa. Tarttis vissiin tehdä asialle jotain. :D

   Poista