lauantai 22. helmikuuta 2014

Bambuperhosia yöpaidoissa

Tytöt ovat viikonloppureissulla ja me pikkuäijän kanssa sairastellaan kimpassa kotona.
Kamalan flunssan kourissakin kaipailin jotain pientä ompelujuttua. Mitään suurta ajatustyötä vaativaa ei voi nyt ottaa työn alle, mutta löysin kangaskassista bambuperhosia sopivan kokoisen pätkän tyttöjen yöpaitoja varten. 

Minimoin kaikki tupeloimisriskit ja jätin kanttaamisen väliin. Simppelit resorit toimii yöpaidassa vallan mainiosti. Sopivan punaista resoriakaan ei löytynyt, joten vaalean liila sai luvan kelvata.  Nyt tyttöjä odottaa ihanan pehmeät yöpaidat kunhan kotiutuvat.

Tyydyn tähän ja jatkan tarvevaatteiden ompelua housujen parissa seuraavaksi kunhan olo vähän kohenee.

Ai juu! Kuvissa taustalla näkyvä verhokangas on löytö Vallilan outletistä. Mon Amour-perhosverhot puoleen hintaan! Ai että kun tuli hyvä mieli, näitä kun olen haikaillut jo viime kesästä saakka.

Tulppaanien kera toivottelen kivaa viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Nätit yöpaidat, minunkin täytyisi inspiroitua tuohon yöasujen ompeluun, mutta kun.....;) Tuo Mon Amour on kyllä kaunista, useamman kerran olen sitä hiplannut kaupassa. Ryhdyinkin lukijaksesi, olen tainnut täällä käydä vierailulla aiemminkin ja kommentoidakin jotakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähiin on jäänyt yöasujen ompelu. ..kun se on vähän tylsää.. :P Se että vihdoin pääsin täydentämään yöppärihyllyä on täysin kankaan ansiota. Se on niin ihanan pehmeää, justiinsa yöpaitoihin sopivaa.
   Ihanaa että liityit lukijaksi! :) Mukavaa kirjoitella juttuja kun on joku ajatus siitä, kuka niitä saattaa lukea. :)

   Poista