torstai 26. joulukuuta 2013

Auringonkeltaiset hartsat

Täällä etelässä aurinkoa ei ole näkynyt kunnolla viikkokausiin. Tai siltä se ainakin tuntuu. Valoterapia tekisi tosissaan terää ja pieni lamppu se on ompelukoneessakin. Jospa se vähän piristäisi kun sitä oikein läheltä tihrustaa. :)

Joskus käy niin hassusti, että olen etsimässä nettikangaskaupasta jotain tosi tärkeää ja loppupeleissä tuloksena on iso kasa kaikkea muuta "kun oli niin ihana että oli ihan pakko ostaa...". Näin kävi tälläkin kertaa kun tämä kangas suorastaan vaati tulla ostetuksi ja ommelluksi haaremihousuiksi. 
 
Hartsojen kaava on oma, joka muuttuu vähän joka ompelukerralla. Harrastan kaavojen tekemistä mittaamalla oleellisimmat mitat (housuissa vyötärönympärys, vyötärö-peppu, peppu-nilkka) ja piirtelemällä vapaalla kädellä jotain vähän sinnepäin. Näissä löysissä housuissa varsinkin mittojen ei mun mielestä tarvitse olla niin justiinsa, mieluummin vähän liikaa kuin liian vähän toimii hyvin. ;)
 
 

2 kommenttia:

  1. Mukavan näköiset pöksyt,olisi kiva nähdä ne päällä. Minkä kokoiselle nämä ovat? Riittääkö vyötärölle pelkkä resori,vai onko sisällä kuminauha? Ihanat on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tein nämä poitsulle joka käyttää kokoja 92-98 ja on tosi pitkäraajainen tapaus. Saan ommella herralle melkein kaikki housut itse kun ei sopivia kaupoista oikein löydy. Olen käyttänyt pelkkää resoria, jonka ompelen tosi napakaksi. Hyvin on pysynyt päällä! :)

      Poista