perjantai 17. lokakuuta 2014

Pikkupilkkutunika ja fleecetakki

Ensimmäiset lumihiutaleet tipahtelivat tänään taivaalta. aamuisin on jo sen verran kylmä, että fleecekamppeet ovat tarpeen. 

Sain kokeiltavakseni ihka uuden nettikangaskaupan, Kangaskapinan kankaita. Paketissa oli pätkät 100% puuvillatrikoota, pilkullista elastaanirtikoota, resoria ja pinkkiä fleeceä.
Erityisesti fleece tulikin siis tosi tarpeeseen.

Ompelin tytöille uuden tunikan, jossa yhdistin puuvillatrikoota ja pikkupilkkuja, lopputulos oli kivan reipas, "ei onneksi mikään prinsessapaita" kuten eskarilainen asian esitti. 

Molemmat trikoot ovat mukavan laskeutuvaa olematta kuitenkaan lirua. Eka kerta muuten kun olen ommellut 100% puuvillatrikoota. Joustaa leveyssuuntaan, muttei pituudesta. Leggareita en siis tästä lähtisi tekemään polvipussien pelossa.






Tunikan lisäksi tein ihanan pehmoisen fleecetakin, joka toimii joko sellaisenaan tai takin alla. Vetskarin väristä piti vähän neuvotella. Onneksi lila vei voiton. 












6 kommenttia:

  1. Niin ihana yhdistelmä tunikassa! Sopii tuo pilkkukangas yksivärisen kanssa täydellisesti. Vautsi! Ja fleecetakkikin on niin istuva, hienoja molemmat. Mun on pakko pitää kangastaukoa, kaapit pursuaa jälleen kerran. Olisi niin paljon tuollakin kaupassa kaikkea kivaa tilattavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tykkäsin miten hyvin fleecetakki istui käyttäjälleen. Muksuni eivät nykyään oikein oikein lämpene riemunkirjaville kuoseille. Yksiväriset kankaat joillain kivoilla yksityiskohdilla toimii parhaiten. Kiitos Hanna Mi. :)

      Poista
  2. Ihastuttavat vatteet,itselläni jonkinasteinen kuosiähky ja huomaan tilaavani joko yksivärisiä tai raita/palloja, Ihana malli tuo tunika! Millä neulalla ompelet puuvillatrikoon,olen kuullut,että moni saa vaatteisiinsa reikiä? Ja taas uusi kauppa,johon tulee tutustua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksivärisiä täälläkin on viimeaikoina ostettu. Omilleni kun kummiskin pääasiassa ompelen, niin heidän sanansa tuppaa olemaan lakini. :) Ompelin nämä Organin Hax-neuloilla. Saapa nähdä miltä pesun jälkeen näyttää.

      Poista
  3. Ihania vaatteita ja ompeluksia, tutustun joku ilta lisää :) Harvoin päivitetty blogi on täällä: http://handmadebyirinak.blogspot.fi/ ja hieman useammin päivitetty facebook-sivusto täällä: https://www.facebook.com/pages/Handmade-by-Irinak/435884746491512. Voitais töissä jutella vaihtareista, kun artesaani-ompelija ei saa enää aikaiseksi ommella juuri mitään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo vaihtarit kelpais kyllä. :) Mä oon käynytkin kurkkimassa blogiasi, ne galaksitennarit oli livenäkin aivan ihanat. <3

      Poista