perjantai 12. syyskuuta 2014

Vuoritettu tähtihupari

Lämpimille vaatteille alkaa pikkuhiljaa olemaan tarvetta ja kaapit on yhä pullollaan kesäisiä hepeneitä. 

Hupparista piti alunperin tulla sisäkäyttöön soveltuva, mutta halusin samalla harjoitella vuorituksen tekemistä niin, että vaatteen nurjallakin puolella olisi saumat piilossa. Yllättävän paljon meni miettimiseen ja askartelemiseen aikaa. 

Fleecevuori lienee tarpeeksi lämmin vielä jonkin aikaa ja tähtitrikoo tekee hupparista vähän kevyemmän. 
(Ja se näyttää tosi kivalta!)
Käytössä sitten selviää kuinka yhdistelmä toimii.

Huppari on vetskaria vaille kääntötakki, en vaan löytänyt mistään kääntötakkiin sopivaa vetoketjua.Vinkkejä otetaan mielellään vastaan!

4 kommenttia:

 1. Tosi kaunis :) Mulla aivot niksahtaa jo pelkästä ajatuksesta tehdä kääntöhuppari, ei vaan pysty ymmärtämään niitä pussiinompeluita ja kääntöaukkoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Kyllä mä tätä kääntelin ja vääntelin tovin jos toisenkin ennen kuin tuli valmista. En vaan malttanut jättää keskeneräiseksi. Sakset ja ratkoja olivat hyvänä kaverina. :D

   Poista
 2. Ihana! Niin kaunit sävyt ja toteutus. Minun täytyy tunnustaa etten ole koskaan tehnyt kääntötakkia, täytyisi joskus kokeilla. Ei ole minulla vastaan tullut noita vetoketjuja missään :(.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis. <3 Eka kerta se oli täälläkin kääntötakin kanssa tuherrellessa. :) Ensi kerralla uskaltaa jo vaikka lempparikankaita käyttää. Missähän noita vetskareita piilotellaan. Tiedän niitä olevan olemassa, mutta ei vaan löydy.

   Poista