perjantai 23. toukokuuta 2014

Mustavalko ja ruusunpuna hattukaavan kera

Edellisen postauksen liivimekot saivat asusteeksi lierihatut alkuviikosta piirtämälläni  trikoohatun kaavalla. Sama kaava toimii näemmä sekä trikoolla että puuvillalla oikein hyvin.

Lierihattuja meillä kesällä enimmäkseen käytetään, parempi siis olla useampi hattu valikoimassa että voi sitten valita sopivan värisen mätsäämään yhteen vaatteiden kanssa. ;)







Näinkin yksinkertaisella mallilla ompelen näitä lierihattuja. Harrastan näitä A4 kokoisia kaavoja jotka pysyvät paremmin tallessa kansiossa. :)

8 kommenttia:

  1. Ihanat! Sopivat kyllä hyvin mekkoihin, kiva nähdä nuo mekot tyttöjen päällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi löytyi puuvillajemmasta mekkojen kanssa sopivaa kangasta. :) Halusin testailla kaavaa josko toimisi puuvillaisenakin. Nyt voikin sitten aloittaa sarjatuotannon. :D

      Poista
  2. Voi että mitä ihanuuksia!! Ja juuri tällaisia lierihattuja oon itsekin suunnitellut ja piti räpeltää kaavakin, mutta nyt ei tarvitsekaan. Kiitos kaavasta siis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä malli on vähän romanttisen sorttinen kun lieri on täysi ympyrä. Kalastajahatut ei meillä oikein kelpaa, paitsi pikku-ukolle. Kiva jos mallista on osviitaksi, eri versioita näistä(kin) hatuista varmasti riittää joka lähtöön. :)

      Poista
  3. Söpöjä hattuja. Itselläkin on seuraavana listalla kesäpäähineitä tytöille, ensin vaan keskeneräinen projekti valmiiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Ninnu. :) Näitä kesähepeneitä tulee meillä nyt tosi tarpeeseen. Helle yllätti ja rantsuun tosiaan tarvitsee aurinkosuojaa näillä keleillä. :)

      Poista
  4. Ihania hattuja ja mekkoja oot ommellut mun lomailuni aikana! Ja arvontapalkinto on siis päässyt perille, sekin on ihana, kiitos! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Kiva kuulla, että mekkonen löysi perille. Tytöillä on mekkoja ja hattuja tosiaan aika runsaasti vaatekaapissa. ;)

      Poista