maanantai 24. helmikuuta 2014

Tumppuja sarjatyönä

Flunssa on ollut riesana jo pitkälti toista viikkoa. Kauheasti tekisi mieli ommella, mutta mitään isoa ja ajatustyötä vaativaa en jaksa ottaa työn alle. 

Tuossa pari iltaa sitten piirreltiin nuorimmaisen kanssa käden ääriviivoja paperille ja siitä näppäränä tyttönä leikkasin samalla kauan kaivatut lapasen kaavat itselleni talteen. Olen tässä nyt sitten pikkuhiljaa iltaisin suristellut tilkkulaatikon aarteita itselleni tumpuiksi, mitä nyt niistämiseltä olen ehtinyt.


Vuorina on polarfleece, bambutrikoo ja ohut trikookangas. Onpahan ainakin vaihtoehtoja joka säälle.


Helmi-rouvaa ja raitatrikoota.


Tähdet ja pitsi ne yhteen soppii!

10 kommenttia:

  1. Tosi kivoja :) Itselläkin tumput roikkuneet tekolistalla pidempään. Samoin flunssa on roikkunut meillä kylässä jo pidemmän aikaa. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. To-do listalla on niin paljon kaikenlaista että en ole malttanut aiemmin paneutua tähän tumppujen ompeluun. Tylsä flunssa, mutta sainpahan jotain aikaiseksi sen ansiosta. :)

      Poista
  2. Minä en ole noita tumppuja tehnyt koskaan. Tosi kivoja ja paljon olet ommellut, varsinkin nuo tähtitumput pitsisomistein ovat minun makuuni. Flunssat ovat tänä talvena olleet kyllä sitkeitä, toivottavasti pian helpottaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen näköjään vähän hitaasti lämpiävä, mutta sitten kun innostun jostain, niin menee helposti sarjatuotannon puolelle. :D Ja kiitos, eiköhän tämä pöpö ole kohta voitettu. :)

      Poista
  3. Kauniita lapsia :) Pitsi ja tähdet on minunkin mielestä ihana pari :)

    VastaaPoista
  4. Oi miten ihania lapasia, olen itsekkin pari kertaa yrittänyt, mutta en jostain syystä ole saanut onnistumaan kuin vauvojen tumput :/ Peukalonkohta on aina tuottanut haastetta liiaksi. Nää on ihania ja innostaa kokeilemaan uudelleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Tarpeeksi vaan ylimääräistä tilaa, varsinkin jos on paksumpi vuori sisällä. Mietin tässä justiinsa, että sipulikangasta taitaa olla tarpeeksi jäljellä syksyn pipo&tumput -settiin :)

      Poista